Replika klokker kommer med et sett med nøye vedlikeholdte stålremmer

Replika klokker kommer med et sett med nøye vedlikeholdte stålremmer

I klokkenes verden prøver hvert merke å skape sitt eget høydepunkt. For replika TAG Heuer er det viktigste racing. Merkets historie er nært knyttet til fartssporten: fra bildashbord til racingserier. Den mest kjente samlingen av TAG Heuer er utvilsomt Carrera- replika klokker, som er oppkalt etter den berømte og farlige Carrera Panamericana (Carrera Panamericana). Løpet ble arrangert fra 1950 til 1954, hvor 27 mennesker døde. Det er imidlertid denne faren som også inspirerer Jack Heuer og er kilden til Carrera-kolleksjonen.

Klokkemodellen Garbo Luxury ønsker å introdusere for deg er også et design i denne serien: replika TAG Heuer Carrera Caliber 1887 Chronograph. Dette er ingen vanlig Carrera, dette er en Carrera med en ekstremt sjelden aventurinskive.

Replika TAG Heuers Carrera-kolleksjon har gjennomgått mange endringer siden den først ble lansert i 1963. Men det grunnleggende sporty utseendet til modellen forblir det samme. Kassen er laget av rustfritt stål og har en diameter på 41 mm, noe som er akkurat i tråd med dagens motetrender.

Dekselet er helpolert, med en slank ramme og fasetterte ører. Designet på de to kronografskyvere er enkelt og stilig, akkurat som de to stemplene som brukes i bilens bevegelser. Kronen er fortsatt i den kjente klokken 3-posisjonen, preget med den skjoldformede replika TAG Heuer-logoen.

Klokken kommer med et sett med nøye vedlikeholdte stålremmer. En ting jeg virkelig liker med dette settet med strenger er kombinasjonen av to finisher: matt og polert. På den generelle matte overflaten ser vi to polerte tynne rammer som skaper veldig interessante aksenter replica uhren. Kombinert med dette er et sett med foldelåser gravert med merkenavnet.

Copyright 2014. Diseñado por Psicologym.
Calle Mercado Viejo n14, Bajo A.
cp 24401, Ponferrada (León).
Junto al castillo.
tlfno: 686022200 / 987174923
Email: cristinaguerra@psicologym.com